Szpisljak konkrét csatárjelöltről nyilatkozott – “Tartjuk vele a kapcsolatot”

Felnőtt csapat, Hírek
A Szeged elleni bajnoki után felvetett csatárgondokkal kapcsolatban vezetőedzőnk egy konkrét érintettre is reagált; elképzelhető, hogy télen visszatér korábbi támadónk.

A Szeged ellen 1-1-re végződött bajnoki után Zoran Szpisljak vezetőedző szóvá tette a sajtótájékoztatón helyzetkihasználási gondjainkat, mint mondta, “kellene egy olyan játékos, aki berúgja a helyzeteit“.

Természetesen szezon közben nem könnyű megfelelő játékost találni a szabadon igazolhatók között, nincs azonban már sok vissza a téli átigazolási idényig, amikor jó eséllyel támadó is érkezhet a ZTE FC-hez. Szpisljak egy konkrét újságíró felvetésre is reagált, miszerint képben van-e a 2016/2017-es szezont Zalaegerszegen töltő Bobál Gergely?

“Bobál nyáron is képben volt, akkor nem akart jönni, inkább a Honvéd NB III-as csapatát választotta. Tartjuk a kapcsolatot vele, olyan futballistáról beszélünk, aki tudna segíteni nekünk, és a játékstílusunkba is könnyen be tudna illeszkedni.”

Bobál eddig öt mérkőzést játszott a jelenleg is zajló idényben, mindegyiken kezdőként szerepelt, és egy gól mellett egy sárga lapot jegyeznek a neve mellett. Érdekesség, hogy mind az öt vesztes mérkőzése volt a Honvéd második csapatának.

Tovább: Így osztályozták olvasóink a Szegeddel ikszelő csapatot

Vélemény, hozzászólás?