Patvaros Zsolt elbúcsúzott a szurkolóktól: “Nagy vágyam volt az NB I, de most nem tudtam igent mondani”

Felnőtt csapat, Hírek
Három, ZTE-mezben eldöltött év után távozik a lejárt szerződésű középpályás, Patvaros Zsolt, aki Facebook-oldalán köszönt el az egerszegi szurkolóktól.

Három év után véget ért Patvaros Zsolt zalaegerszegi karrierje. A korábban a Kecskemét csapatában az NB I-ben is szerepelt középpályásnak lejárt a szerződése, a hétfői bejelentés szerint pedig nem marad a Zeténél. Patvarosnak tett ajánlatot a klub a hosszabbításra, ő azonban elmondása szerint nem tudta elfogadni azt. A játékos közösségi oldalán búcsúzott el a zalaegerszegi szurkolóktól.
Köszönöm Egerszeg!
A közösségi oldal előnyeit kihasználva ezúton szeretnék elköszönni mindenkitől, akit a Zalaegerszegen eltöltött 3 év alatt megismerhettem. Sajnos a klub és a saját jövőbeli elképzeléseink nem találkoztak, így bàrmennyire is nehéz, nem tudtam igent mondani a folytatásra. Köszönettel tartozom a vezetőségnek, edzőimnek,stábtagoknak, csapattársaimnak, minden a klubban és a Zetéért dolgozó embernek, valamint nem utolsó sorban a SZURKOLÓKNAK és a városban élőknek.
Nagy vágyam volt, hogy NB1-ben lépek pályára a ZTE Arénában…remélem teljesül, hiszen ha én nem is kék fehérben lennék, az azt jelentené, hogy a klub visszajutott oda ahova való és amire annyi ember vágyik. Ehhez sok sikert kívánok a továbbiakban, mindig követni fogom a csapatot és szurkolni fogok!
Hajrá Zete! Hajrá Zalaegerszeg!

Fotó: Katona Tibor / Zalai Hírlap

Vélemény, hozzászólás?