Óriási tét a szezonzárón: Saját kezében a ZTE bennmaradása – beharangozó

Felnőtt csapat, Hírek
Csapatunk utolsó mérkőzését játssza vasárnap az NB II-ben, ahol győzelem esetén kiharcolhatja a bennmaradást. E cél érdekében a Mosonmagyaróvárral kell megküzdenünk a ZTE Arénában.

Az utóbbi két bajnoki mérkőzésen megindult a Zalaegerszeg szekere, hiszen előbb az MTK-t hazai pályán, majd a Sopront győztük le idegenbeli környezetben, úgy, hogy azelőtt idegenben még gólt sem volt képes rúgni a kék-fehér együttes. Az utolsó fordulóban pedig még ennél is nagyobb tét forog majd kockán, hiszen az imént említett két nyert meccsel megragadta azt a lehetőséget a ZTE, hogy a Mosonmagyaróvár elleni összecsapáson saját maga rendelkezhet sorsáról – tehát győzelem esetén biztos bennmaradó.

Ehhez azonban azt a Mosonmagyaróvárt kellene legyőznie, aki az utóbbi években igencsak megkeserítette csapatunk dolgát, hiszen az elmúlt három találkozásunkkor mindig vasárnapi ellenfelünk gyűjtötte be a három pontot. Most viszont más a helyzet, hiszen ők már biztos bennmaradók, a Zetének pedig vérben forgó szemekkel kell előre rohannia a győzelem érdekében, és talán ennek a tűznek sikerül belehajszolnia a csapatot egy nyertes meccsbe.

A realitást nézve kiegyenlített mérkőzésre lehet számítani, de a Zetének mindent egy lapra kell feltennie, hiszen így érheti el a bennmaradást, ez csak a kék-fehéreken múlik most, hogy sikerül-e megőrizniük NB II-es tagságukat. A mérkőzést az M4 Sport élőben közvetíti, honlapunkon szöveges tudósítással jelentkezünk.

Nyerni jön Egerszegre, de megkönnyezné a ZTE kiesését Kostorják Zsolt – exkluzív interjú

ZTE FC – Mosonmagyaróvár

MECCSINFÓ 2018. június 3., 17.00, ZTE Aréna
Vezeti:  Farkas Tibor (Pápai Zoltán, Szalai Dániel)
Legutóbb egymás ellen: 1-3
Helyezések: 17. ill. 13.

 

Vélemény, hozzászólás?