Nem sikerült folytatni remek sorozatunkat – a Vác ezúttal sem adta meg magát

Felnőtt csapat, Hírek
Hiába alakított ki helyzeteket mindkét együttes, nem született gól a ZTE FC – Vác mérkőzésen, így megszakadt csapatunk győzelmi szériája.

Sorozatban az ötödik győzelmére készült csapatunk a Vác ellen, abban a tudatban, hogy legutóbbi három fellépésünkön mindössze egy pontot gyűjtöttünk a Duna-partiak ellen.

A 21. percben Babati fejese jelentette az első lehetőségünket, ami már egy nagyobb követett: hét percre rá Balázs elé került a labda, akinek nagy helyzetben leadott lövését blokkolni tudták a védők. Az első félidő nem hozott sok izgalmat, a váciaknál többet volt a labda, nekünk viszont nagyobb helyzetünk volt.

A fordulást követően sem változott többet a játék képe, bár a második negyvenöt perc több gólszerzési lehetőséget tartogatott. Babati kapufája nyitotta a játékrészt, majd Ekker elől mentettek nagyot. Aztán jött a vendégek nagyobb helyzete, majd a 71. percben Babati lőhetett helyzetben, de egy védő mentett.

A vendégek megelégedtek az egy ponttal, húzták is az időt, a mieinkben viszont nem volt meg a győzelemhez szükséges átütőerő. A 77. minutumban Nagy Gábor rossz passza után alakított ki nagy helyzetet a vendéggárda, majd az utolsó percekben veszélyes lövésük szállt a jobb alsó mellé.

A zetések próbálkoztak felívelésekkel, szabadrúgásokkal, de ma ez nem vezetett eredményre; igazságos eredménnyel zárult a mérkőzés.

ZTE FC – Vác FC 0-0 (0-0)

ZTE FC: Szappanos – Nagy G., Koszó, Forgács, Bedi – Dubek (Vernes, 67.), Polényi – Fujsz (Végh, 60.), Babati, Ekker – Balázs (Kertész, 89.)
Vác: Halasi – Hegedűs, Tóth F., Kákonyi (Rása, 81.), Nagy R. (Balajti, 89.), Zsolnai, Tóth G., Gulyás M., Borvető (Major M., 69.), Szabó N., Búrány
Gólok:
Sárga lap: Nagy G. (52.), Ekker (56.) ill. Búrány (13.)
Piros lap:

Vélemény, hozzászólás?