Nagy változások a keretben: Vernesnek és legalább öt játékosnak is mennie kell

Felnőtt csapat, Hírek
Már a szezon befejezése utáni napon jelentős változások a ZTE keretében. Legalább hatan távoznak, vannak biztosan maradók is, többekkel pedig tárgyalnak a folytatásról.

A biztosan távozók

Szerződésük lejártával hatan biztos távoznak a Zetétől – kaptuk az információt a klubtól.

A télen a keretből kitett Szappanos Péter mellett a szezon hajrájában gólokat szerző, de összességében nem az elvárt teljesítményt nyújtó, a szurkolók által több alkalommal is a hozzáállása miatt erősen bírált Vernes Richárddal sem hosszabbítanak, rajtuk kívül az évek óta csapatunkat erősítő Patvaros Zsolt, illetve a télen kölcsönbe érkezett Fodor Ákos, Lencsés Balázs és Jelena Richárd is távozik.

A kérdéses jövőjűek

Forgács Andrással, Polényi Gáborral, Paudits Patrikkal és Króner Martinnal még zajlanak az egyeztetések a folytatásról, Nagy Gábor szabadlistára került, Balázs Zsolt és Nagy Tamás jövője még kérdéses.

Akik maradnak

Kovács Zoltán, Szemerédi Norbert, Macher Dávid, Devecseri Szilárd, Hudák Martin, Bedi Bence, Babati Benjamin, Fujsz Richárd, Kovács Ádám, Ekker Milán, Horváth Krisztofer és Szökrönyös Dániel élő szerződéssel rendelkezik, ők továbbra is a Zetét erősítik majd.

Jönnek a fiatalok

Az U-19-ből “kiöregedő” csapatunkból a felnőtt kerettel kezdheti meg a felkészülést Vass György, Szabó Patrik, Horváth Dániel, Jóna Bálint, Péntek Botond, Horváth Marcell és a sérüléséből rehabilitáló Horváth Leonárd.

TABELLA: AZ NB II VÉGEREDMÉNYE

Fél évig tartott a bizalom: Horváth Károly és Artner Tamás is távozik a ZTE-től

Fotó: Zavilla András – zalasport.hu

One thought on “Nagy változások a keretben: Vernesnek és legalább öt játékosnak is mennie kell

  • A Nagy Tamás mindenképpen maradjon és hozzuk vissza a Daru Bencét meg a Bobál Gergőt aztán rakják be kezdőknek őket aztán valami leghyen mert ez így nem azért de tényleg Kurva gyenge már bocsánatot kérek én kitartok a csapat mellett de valami normálisak nak is kéne ide jönni egrszegre!!!

Vélemény, hozzászólás?