Megszórta szlovák harmadosztályú ellenfelét a ZTE – duplázott új igazolásunk

Felnőtt csapat, Hírek
Nyolc gólt szerzett a Zalaegerszeg a szlovák harmadosztályú Bős ellen, mellyel az ötnapos gyirmóti edzőtábor során találkozott.

Miután a Spartak Trnava lemondta a mai edzőmérkőzést, csapatunk a szintén szlovák, ám harmadosztályú Bős csapatával csapott össze a mai napon Lipóton. A helyszínen a műfüves pályát játékra alkalmassá tették, így a mérkőzést zavartalanul le tudta játszani a két együttes.

Csapatunkban természetesen mindkét fiatal új szerzemény bemutatkozott, sőt Jelena Richárd kétszer is a hálóba talált. Egyik csapat sem a védekezésre rendezkedett be, ennek köszönhetően sok gól született a találkozón. A második félidőre 4-2-es állással fordultak a felek, majd ebben a játékrészben is még egyszer ennyi gólt szerzett mindkét együttes, így a végére 8-4-es eredmény alakult ki.

ZTE FC – Bős 8-4 (4-2)

ZTE FC: Kovács Z. (Szemerédi) – Króner Forgács), Devecseri (Nagy T.), Polényi (Paudits), Lencsés (Fodor Á.) – Patvaros (Szökrönyös) – Nagy G. (Horváth K.), Bedi (Fujsz), Vernes (Ekker), Jelena – Kovács Á. (Babati)

Gólszerzőink: Vernes (3), Jelena (2), Babati, Paudits, Farkas (öngól)

Fotó: ZTE FC

Vélemény, hozzászólás?