Másodjára szerezhetünk három pontot a ZTE-hez hasonlóan gyengélkedő Siófok ellen – felvezető

Felnőtt csapat, Hírek
Ma ismét hétközi fordulót rendeznek a magyar második ligában, csapatunknak a rendkívül gyenge helyezésről csak a győzelem jelentene előrelépést a Balaton-partiakkal szemben.

A ZTE egy alacsony színvonalú meccsen 0-0-s döntetlent ért el a Budafok ellen, azelőtt pedig két vereség a mérlege, így igencsak ráférne már egy nyertes meccs a csapatunkra. Erre mondhatjuk, minden esélyünk megvan, hiszen ismét egy kiesés közelében lévő együttessel találkozunk. Ráadásul még pozitív emlékeink is lehetnek a siófoki együttessel kapcsolatban, hiszen az NB II 4. fordulójában még nyáron, július 19-én 5-2-re győztünk ellenük hazai pályán Babati, Balázs, Kertész és Vernes góljaival. Talán ebből lehet erőt meríteni, de minden esetre a Zetének csak a győzelem a jó végeredmény.

A Siófoknak azonban még ennél is rosszabbak a legutóbbi eredményei, hiszen a hétvégi Vác elleni döntetlen előtt három vereséget ért el, így nem mondhatnánk rájuk sem, hogy kirobbanó formában lennének. A már korábban említett hétvégi döntetlenünk  előtt csapatunk a Szolnoktól és a Váctól kapott ki.

A táblázaton csapatunk a 15., míg a Siófok a 17. pozícióban tartózkodik. Ennek tudatában kijelenthetjük, hogy mindkét csapatnak a kiesés ellen folytatott küzdelemben számít sokat a holnapi eredmény, hiszen a ZTE 3, a Balaton-partiak pedig mindössze a gólkülönbségük miatt állnak előrébb a kiesést jelentő 18. helytől.

BFC Siófok – ZTE FC

MECCSINFÓ 2018. április 11., 19.00, Siófok Városi Stadion
Vezeti: Horváth Tibor (Király Zsolt, Kis Zoltán)
Legutóbb egymás ellen: 5-2 (Vernes, Balázs Zs., Babati, Kertész, Gál (öngól))
Tabellán: 17. ill. 15.

 

Vélemény, hozzászólás?