Legjobb őszi sorozatának megismétlésére készül csapatunk – videókkal

Felnőtt csapat, Hírek, Multimédia
A szezon első felében a most következő csapatok ellen győzött a ZTE, és tavaszi idényben is nagy előlépést jelentene a jó szereplés.

Az idei NB II. 4., 5, 6., illetve 7. fordulóját egy négyes győzelmi sorozattal tudta le a ZTE, és elérkeztünk a “visszavágókhoz”. Először a Siófokot győztük le 5-2-re a ZTE Arénában, ám a “visszavágót” múlt vasárnapról elhalasztották április 11-re a természet adta viszontagságok miatt.

A ZTE lemondta edzőmeccsét, az ellenfél mérgesen reagált: Feleslegesen takarítottunk!


Az 5. játéknapon aztán a Csákvárt múlta felül csapatunk 2-1-es arányban, jó lenne ezt a teljesítményt hazai pályán is megismételni a hétvégén.

Hatodjára aztán a Cegléddel találkoztunk, ellenük Zalaegerszegen arattunk 2-0-ás győzelmet, jövő héten pedig a Pest megyei sárga-kékekhez látogatunk.


Végül a hetedik fordulóban sem talált legyőzőre csapatunk, ekkor Békéscsabán rúgott három gólt a ZTE, és nem kapott egyet sem, így a családi gyász miatt hiányzó Zoran Szpisljak együttese sorozatban a negyedik győzelmét aratta.

Örülnénk neki, ha az őszi szezon ezen részét a tavaszi idényre is át tudná “hozni” a ZTE, hiszen ez jelentős előrelépést jelenthetne a jelenlegi 14. pozícióból az NB II táblázatán. A most következő hétvégén a Csákvár érkezik a ZTE Arénába, egy hazai győzelemmel ismét közelebb kerülnénk az előttünk állókhoz.

Vélemény, hozzászólás?