Két új igazolást jelentett be a ZTE – fiatalszabálynak megfelelő játékosok érkeznek

Felnőtt csapat, Hírek
Csapatunk újabb két fiatalszabálynak megfelelő labdarúgót igazolt, mindketten fél évre érkeztek kölcsönbe a zalai megyeszékhelyre.

Első körben Jelena Richárdot szerződtette csapatunk, aki a Pakstól érkezett Egerszegre. A csatár poszton bevethető játékos ősszel szintén kölcsönben játszott, az NB II-ben szereplő Csákvár együttesében, ahol a Magyar Kupában és a másodosztályban 12 mérkőzésen lépett pályára, ezeken 5-ször volt eredményes. Az 1998-as születésű játékos korábban 16 alkalommal az NB I-ben is játszott, a Budapest Honvéd és a Paks színeiben. A játékos szerződésében további egy éves hosszabbítási opciós lehetőség is szerepel.

Lencsés Balázs pedig, aki balhátvéd poszton lesz bevethető, Székesfehérvárról helyezte át székhelyét Zalaegerszegre, ahol a második számú együttest erősítette. Az idei NB III őszi felében 13 mérkőzésen lépett a gyepre, melyeken egyszer a hálóba is betalált. A szintén 1998-ban született futballista próbajátékon szerepelt az utóbbi időben csapatunknál, ezt követően igazolták le a vezetők. Lencsés és korábban Fodor Ákos leigazolásával két fiatalszabálynak megfelelő balhátvéddel rendelkezik tavasszal csapatunk.

Mindkét játékosnak sok sikert kívánunk kék-fehér mezben!

(Képünkön Lencsés Balázs látható Ágoston Zoltán klubigazgatóval a szerződés aláírása után.)

Vélemény, hozzászólás?