Itt a ZTE első téli igazolása – Kisvárdáról érkezik fiatalszabálynak megfelelő erősítés

Felnőtt csapat, Hírek
Bal oldali védő csapatunk első téli szerzeménye, az NB I-be tartó Kisvárdától kölcsönbe érkező Fodor Ákos fél év kölcsönbe érkezik Zalaegerszegre.

A téli átigazolási időszak kezdetén két fiatalszabálynak megfelelő játékos távozott csapatunk keretéből Ágoston Donát és Végh Gábor személyében. Ezek után várható volt, hogy az U19-es gárdából felkerülő tehetségek mellett más klubtól is érkezik olyan fiatal, aki megfelel az MLSZ szabályozásának.

Ma a Kisvárda be is jelentette a ZTE első téli szerzeményét: a bal oldali védő Fodor Ákos fél év kölcsönbe érkezik együttesünkhöz. Fodor 1997-es születésűként még beleesik a „fiatalszabályba”, az ősszel tíz meccsen jutott lehetőséghez, egy gólt szerzett a Cegléd elleni idegenbeli mérkőzésen a Kisvárda színeiben.

„Ákos baloldali védőként jöhet számításba, azon a poszton viszont Jánvári Gábor és Rados Protic érkezésével megerősödtünk, így a fiatalok szerepeltetése más szerepkörben jön majd számításba. A fiatal játékosnak most szüksége van arra, hogy játéklehetőséghez jusson, ez Zalaegerszegen jobban megvalósulhat, ugyanakkor nem mondtunk le róla, figyelni fogjuk a teljesítményét” – nyilatkozta a bejelentés után Révész Attila kisvárdai szakmai igazgató a szabolcsi klub honlapján.

Vélemény, hozzászólás?