Így készül a Csákvár ellen Csató Sándor – edzői várakozás

Hírek

A ZTE vezetőedzőjének fejében a következő gondolatok fogalmazódtak meg a Csákvár elleni mérkőzés előtt.

Mint azt már sokszor láthatták és hallhatták, a mai napon, azaz 2017. május 21-én, vasárnap,  megújult honlapunk indulásának napján a hetedik helyen álló ZTE FC a tizenhatodik pozíciót elfoglaló Csákvárt 18 órakor fogadja a ZTE Arénában. Az összecsapás előtt Csató Sándor a következőket nyilatkozta:

A szokásos ritmusban edzhettünk, annyi különbséggel, hogy Szappanos Péter kapus e héten sem edzett, és nem is számíthatok rá vasárnap. Hazai pályán játszunk, de olyan ellenfél lesz a riválisunk, amely pont és pontok szerzésével még reménykedhet, hogy megmenekül a kieséstől. Ezért lesz nagyon veszélyes a Csákvár, amely egységes és fegyelmezett csapat. Számunkra viszont a legutóbbi három sikerrel újra megnyílt az út, hogy az év eleji célkitűzést, vagyis a legjobb hatba kerülést még elérjük. Három mérkőzés vár még ránk, egyik sem lesz könnyű, de a maximumot akarjuk kihozni belőlük.

Forrás: Zalai Hírlap

Ahogy azt a mester is említette természetesen nem lesz könnyű dolga csapatunknak, hiszen a csákvári együttes már több ízben is keresztülhúzta a zalaegerszegi számításokat, de bízzunk benne, hogy a legutóbbi három meccsen mutatott jó formát erre a mérkőzésre is sikerül átlendíteni.

Ne feledjék, a 18 órakor kezdődő mérkőzést, a hajrazte.hu-n élőhangos formában követhetik 17.50-től!

Hajrá ZTE!

One thought on “Így készül a Csákvár ellen Csató Sándor – edzői várakozás

Vélemény, hozzászólás?