Hazai pályán szerezhetné meg sorozatban ötödik győzelmét a ZTE – felvezető

Felnőtt csapat, Hírek
Csapatunk ma este 18 órakor lép pályára a ZTE Arénában. Ellenfele a Vác lesz, mely idén eddig gyengébben muzsikált a zalaiaknál, ám nem vehető készpénznek a győzelem.

Hatalmas menetelése immáron négy mérkőzés óta folyamatban van a ZTE FC-nél, az egyetlen kérdés csak az, hogy mikor lesz ennek vége, ki állítja majd meg a kék-fehér szekeret. Fel van adva a lecke a váci együttesnek, hiszen a Zalaegerszeg immár négy összecsapást folyamatában győztesen vívott meg, és ma kora este éppen az ötödiket venné célba.

A Vác legutóbbi három meccsén szintén veretlen volt, ám mérlegük egy győzelem mellett kettő döntetlen. Szeretett csapatunknál ugye mondanom sem kell, hogy az utolsó három meccsen 100%-os a teljesítményindex.

Mikor legutóbb találkoztunk a Váccal egy békés 0-0 lett a végeredmény, előtte sorozatban kétszer győzedelmeskedett a Pest megyei kék-fehér együttes, a legutóbbi zalai sikerélményért egészen 2015. augusztus 30-ig kell visszatekintenünk, hiszen akkor az NB II 5. fordulójában egy 4-1-es győzelemmel hoztuk haza a 3 pontot. Itt van tehát az ideje az újabb zalai sikernek, 18 órakor szurkoljunk együtt a zetének!

ZTE FC – Vác FC

MECCSINFÓ 2017. szeptember 10. 18.00, ZTE Aréna
Vezeti: Berényi Tamás Asszisztensek: Pápai Zoltán, Szabó Péter
Várható kezdőcsapatunk:
Legutóbb egymás ellen: 0-0
Élő közvetítés: hajrazte.hu (élőhangos közvetítés 17.55-től)
Helyezések: 4., ill. 12.

 

Vélemény, hozzászólás?