Három nyári igazolás távozik, de két fiatal sem marad – már egy visszatérőt is bejelentett a ZTE

Felnőtt csapat, Hírek
A mai nappal kezdetét vette a ZTE FC felkészülése a szezon 2018-as felére. A stábban az újonnan kinevezett vezetőedző és szakmai igazgató mellé újabb tagok érkeztek.

Megkezdte az előkészületeket együttesünk az idény második felére az új vezetőedzővel, Artner Tamással, ám a stábban és a játékoskeretben is történtek újabb komolynak nevezhető változások.

A trénerek sorába két új tag érkezett Zalaegerszegre, Székely Tamás a pályaedzői, valamint Házi Tibor, aki a kapusedzői feladatokat fogja ellátni a jövőben.

A játékoskeretben is érdekes fordulatok következtek be, ugyanis három nyáron érkezett labdarúgót is szabadon igazolhatóvá nyilvánított a klub, nevezetesen Kertész Tamást, Szabó Mareket, és a szlovák első osztályból érkező, ám nem kimondottan rosszul teljesítő Tomás Dubeket, mely sokak számára meglepő lehet.

A távozó futballisták sorát két fiatal labdarúgó is követi: Végh Gábor fél évre távozik kölcsönbe, míg Ágoston Donát az elkövetkező másfél esztendőben a Cegléd csapatát fogja erősíteni.

Labdarúgóink sorában azonban visszatérő nevek is akadnak, miszerint Króner Martin visszatér a Vác csapatától a Zetéhez, valamint Macher Dávid is visszahelyezi székhelyét a belvárosba andráshidai kölcsönszerződését követően.

A Zoran Szpisljak stábjának kötelékébe tartozó Felipe Matos másodedző további szerepvállalásáról még folyik a tárgyalás, ahogyan a játékosok névsora sem végleges még. Új igazolás azonban a héten még nem várható.

Vélemény, hozzászólás?