Folytatódott a nagy menetelés: Lányaink újabb rangadót nyertek!

Hírek, Női
A ZTE FC női csapata százszázalékos teljesítménnyel vezeti a tabellát, miután a megyei rangadón idegenben győzte le a Nagykanizsát.

Nem lassítanak lányaink: a Pergelné Kalamár Andrea által nyáron átvett együttes hétvégén folytatta remek szereplését. A Magyar Kupában elért kiütéses győzelem, majd a két rangadón szerzett, a Pécs és a Kőbánya elleni három pont után a Nagykanizsa otthonában várt megyei rangadó a csapatra.

Az NB II Nyugati csoportjában hivatalosan Ziccer NLSE néven szereplő hazaiak ellen nagyon gyorsan előnyhöz jutottunk, Szegedi Anita a 3. minutumban mattolta az ellenfelet. A 29. percben ismét ő talált be, amivel már 2-0-ra vezettünk, a fordulás után nem sokkal, az 53. percben Bánfi Evelin megnyugtató előnyhöz juttata a ZTE-t. Igaz, pár percre rá szépítettek a hazaiak, de a mieink győzelme egyáltalán nem forgott veszélyben.

Az újabb fontos siker után továbbra is vezetik a tabellát a lányok a Balatonfüred előtt, legközelebb szombaton 16 órától hazai pályán lépnek pályára Videoton ellen.

A tavaly kissé hanyatlásnak indult szakág (amely az utolsó fordulókban, Kaj András edzősködése alatt már ismét szép eredményeket ért el) nagyon úgy tűnik, hogy teljesen visszatalált a helyes útra, amelyben nagy szerepe van a vezetőedzőnek és a lányoknak egyaránt.

Ziccer NLSE – ZTE FC 1-3 (0-2)

ZTE FC: Fülöp – Szegedi (Németh K.), Kerkai, Sümeghy (Németh D.), Gáspár (Tauker), Csincsa, Major, Bánfi (Császár), Széplaki, Tolnay, Nagy
Gólszerzőink: Szegedi (2), Bánfi

Vélemény, hozzászólás?