“Ez a mérkőzés fogja eldönteni, milyen csapat vagyunk” – így várja a hétvégi fordulót Artner Tamás

Felnőtt csapat, Hírek
Csapatunk vezetőedzője, Artner Tamás a vasárnapi mérkőzést megelőzően a Zalai Hírlapnak nyilatkozott a múlt heti halasztásról, valamint a vasárnapi fordulóról.

Természetesen ha a heti ritmust és a felkészülési tervet vesszük, akkor nem biztos, hogy szerencsés volt az elhalasztott mérkőzés – kezdte a mérkőzés előtti nyilatkozatát Artner Tamás. – Viszont ha azt nézem, hogy három nagyon kemény csatát vívtunk, az utolsót hosszabbításig és mínusz tizenöt fokban, akkor nem bántam, hogy nem kellett elutaznunk Siófokra. A játékosok testi épsége szempontjából indokolt volt a halasztás, de ezen a héten már visszaálltunk az eredeti ritmusba. 

Bizakodva várjuk a Csákvár elleni csatát, amit a heti munka alapján mondhatok, illetve annak alapján is, amit az eddigi mérkőzéseken tapasztaltam a mentalitás terén. Viszont ez lesz az a mérkőzés, ami eldönti, hogy milyen csapat vagyunk. Eddig az esélytelen nyugalmával készültünk, most viszont egy közel hasonló képességű csapat lesz az ellenfél. Most derül ki, hogy milyen versenyzők alkotják a csapatot. 

Itthon nagyon fontos a siker, mert gyűjtenünk kell a pontokat, és ki kell szolgálni a közönséget. Várhatóan jó idő lesz, reméljük, így többen lesznek a lelátókon.”

Artner nyilatkozata szinte teljesen alátámasztja azt, amit mi is megfogalmaztunk beharangozó cikkünkben: fokmérőnek tituláltuk a Fejér megyei gárda elleni összecsapást.

Vélemény, hozzászólás?