Egyre nagyobb káosz: A játékosok feljelentést terveznek a klub ellen – sajtóhír

Felnőtt csapat, Hírek
Friss hírek szerint a játékosoknak két havi bére bánta a vasárnapi, Szeged elleni vereséget, ezen kívül a futballisták jogsértőnek érezhetik a fizetésmegvonást.

Mint ismeretes, tegnap 2-0-s vereséget szenvedett együttesünk a Szeged gyulai otthonában, így négy pontra került a bennmaradó helytől három fordulóval a vége előtt – innen már szinte csak csodával tudna bennmaradni a klub. Az egész szezon zaklatottsága (miközben a szezon előtt a feljutást reális célként fogalmazták meg) az elmúlt hetekben még erősebbé vált, a klub a szezon végéig felfüggesztette a fizetéseket, a szakmai stáb ultimátumot is kapott, miközben bő egy hete a szurkolók tüntettek a Kazincbarcika elleni, hazai 2-2-es döntetlen után.

A csakfoci.hu információi szerint ha tegnap győzött volna a csapat, a játékosok megkapták volna a kéthavi elmaradt bérüket, azonban ez sem segített, és még a gól sem jött össze a Zetének Gyulán – hiába a 150 szurkoló támogatása.

A portál másik értesülése szerint a játékosok jogellenesnek tartják a klub fizetésmegvonó intézkedését, és ha a szezon végeztével nem fizetik ki őket (akár bennmaradnak, akár nem), az összes játékos feljelentést tesz a klub ellen. Tetézi a helyzetet, hogy több játékosnak, illetve a szakmai stábnak is automatikusan megszűnik a szerződése a klubbal, amennyiben a Zalaegerszeg kiesik a harmadosztályba.

A csakfoci.hu arról is ír, hogy a szakmai stáb várhatóan már végigviszi a szezont. Ezzel egybecseng az is, amit Végh Gábor tulajdonos egy hete a szurkolóknak mondott: szerinte ennyivel a vége előtt már nem érdemes váltani.

Artner szokásos forgatókönyvről beszélt a tragédiával felérő vereség után – edzői értékelések

One thought on “Egyre nagyobb káosz: A játékosok feljelentést terveznek a klub ellen – sajtóhír

Vélemény, hozzászólás?