Drámai meccsen óriási bravúr: Bronzérmes lett női csapatunk!

Hírek, Női
Marsai Nikoletta góljaival háromszor is egyenlített a bronzrangadón, így feltette egész éves teljesítményére a koronát női együttesünk, amely harmadikként zárt.

Sorsdöntő mérkőzést játszott szombaton női együttesünk, már ami a bronzérmet illeti. Pergelné Kalamár Andrea “lányai” az egész évben remekül teljesítettek, az utolsó forduló előtt azonban egyértelművé vált: ha pontot szereznek Balatonfüreden, bronzéremmel zár a csapat az NB II Nyugati csoportjában, egy esetleges hazai siker azonban a fürediek harmadik helyét jelentette volna.

A mérkőzés éremről döntő rangadóhoz illően alakult, hat gólt és sok izgalmat tartogatott. A Balatonfüred háromszor is megszerezte a vezetést, de Marsai Nikoletta mindhárom hazai találatra válaszolt, így 3-3-as döntetlennel végződött az összecsapás. A lányok ezzel elérték céljukat, és óriási bravúrt végrehajtva bronzéremmel zárták a 2017/2018-as idényt.

A tavalyi, sikertelen szezon (amely végén, az edzőváltást követően Kaj Andrással már újra jól teljesített az együttes) után nyáron Pergelné Kalamár Andrea vette át a csapat irányítását, és a vezetőedző nagyon jelentős részt vállalt a sikerekből. Összetartó, egységes csapattá vált (ismét) a ZTE, a fiatal játékosok pedig mindent beleadva az idény végén megérdemelten tették fel a koronát teljesítményükre. Gratulálunk!

Balatonfüred – ZTE FC 3-3 (1-1)

ZTE FC: Fülöp K. – Nagy B., Szegedi A., Császár L., Kerkai D., Marsai N., Gáspár K., Bánfi E. (Németh D., 50.), Széplaki R., Major A. (Tolnay F., 46.), Gerencsér P. (Csincsa Sz., 46.)

Gólszerzőink: Marsai Nikoletta (34., 61., 76.)

One thought on “Drámai meccsen óriási bravúr: Bronzérmes lett női csapatunk!

Vélemény, hozzászólás?