Artner “történelmi” győzelemnek örült, Pintér beletárazott a bíróba – edzői értékelések

Felnőtt csapat, Hírek
Vezetőedzőnk játékosaink küzdését dicsérte, míg a Puskás Akadémia edzője kabaréba illő tizenegyesről és kettős mércéről beszélt a játékvezetés kapcsán.

“Gratulálok a fiúknak, mert igenis kitették a szívüket a pályára – kezdte értékelését Artner Tamás a Puskás Akadémia legyőzése után. Vezetőedzőnk győzelemmel debütált a ZTE kispadján, és a bravúros siker után elégedetten nyilatkozott. – Amit kértünk tőlük, megcsinálták, játékban viszont még kevesebbet mutattunk, mint amit tudunk. Ez a mai már hasonlított az elvárt szinthez és örülök, hogy a végén a szurkolók is örülhettek, remélem a folytatásban is lesz okuk erre.

Az elvárásunk az, hogy azt a küzdést, amit ma láttunk, állandósítsuk. Én pedig már be is fejezhetem az edzősködést, hiszen Pinyő (Pintér Attila- a szerk.) ellen még sosem nyertem edzőként, most ez is sikerült.”

“Köszönet  a zalaegerszegieknek, hogy jó minőségű pályát biztosítottak a mérkőzésre – vágott bele mondandójába Pintér Attila, a vendégek mestere. – Rendkívül fegyelmezettek voltunk, mégis az egyetlen megingásunkat kihasználta a ZTE. Mindkét félidőben megvoltak a lehetőségeink, de nem tudtunk élni velük.

Nagyon kíváncsi vagyok a tizenegyes felvételére, szerintem kabaréba illő büntető volt. A meccsekre pedig egyenlő mércét, egyenlő feltételeket kéne biztosítani a csapatoknak. Mindent megteszünk a visszavágón, de nem tudom hová tenni, hogy amit a kapunktól 17-18 méterre lefújnak faultnak az ellenfélnek, azt mi mért nem kapjuk meg? És ha ugyanazt egyik oldalon lefújja, a másikon meg nem, miért van az úriember a pályán?”

Vélemény, hozzászólás?