Artner a jövőjéről is nyilatkozott: “Nehéz, érthetetlen féléven vagyunk túl” – értékelések

Felnőtt csapat, Hírek
A két szakvezető összegezte a látottakat a ZTE-Mosonmagyaróvár szezonzáró után, Artner Tamás nehéz és érthetetlen félévről beszélt, és egy pozitívumot is említett.

“A Mosonmagyaróvár a szezon meglepetéscsapata, számomra az is külön öröm, hogy ilyen szaktekintély (Várhidi Péter-a szerk.) ellen meccselhettem – kezdte értékelését a bennmaradás bebiztosítása után Artner Tamás. – Bármelyik szezonban nehéz utolsó mérkőzést játszani, szerencsére a csapatunk elbírta a terhet az utolsó három fordulóban. Nagyon nehéz, érthetetlen féléven vagyunk túl, ilyen még nem volt edzői pályafutásom során. Szerethető csapatunk van, amely jól edzett, de az eredmények nem jöttek.

Az egyedüli pozitívum talán az, hogy érkezésünkkor azt ígértük, hogy visszacsalogatjuk a nézőket a lelátóra. Nem így terveztük, de a sikertelenség hatására egymásra találtunk velük.”

Újságírói kérdésre a szakvezető a jövőjéről is beszélt.

“Majd eldöntjük, hogy folytatjuk-e. Ha érzem a bizalmat, maradok, ha nem, távozom. Soha nem ragaszkodtam a kispadhoz feltétlenül. A szezon közben is mondtam, hogy ez nem edzőkérdés, ez a történet nem miattunk nem működött.”

Várhidi Péter: “Extrát nyújtottunk”

“Szomorú kimondani, de gratulálok a Zetének a bennmaradáshoz – nyilatkozta Várhidi Péter, az MTE edzője. – Én a fiataloknak szántam a mai mérkőzést, ez vakmerőség volt, de 70 percig így is viszonylag helytálltunk. A hajrá azonban nem sikerült, ezért savanyú a szőlő. Az egész szezont tekintve extrát nyújtottunk, a legkisebb költségvetésű csapatként értük el ezt az eredményt. A fiatalok fölött sem törnék pálcát, övüké a jövő, de rengetegen nem kapták meg a megfelelő alapokat. A mai meccs azonban arra jó volt, hogy megtapasztalhassák az NB II légkörét.”

Vélemény, hozzászólás?